Zoek
Foo Yong Hai Met Saus
2
20-30 min -
Smulweb.nl
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
VOOR FOO YONG HAI:
150 g krab
fijn gesneden of kleine garnalen of uitgelekte Pilchards in tomatendsaus uit blik
gevlokt(als Pilchards gebruikt worden
kan de vocht later aan saus toevoegt worden )
4 eieren
2 e selderij stengel in kleine blokjes
3/4 t zout
1/4 t peper
2 lente-uitjes in dunne ringetjes
75 g champignons in blokjes
40 g hete boter
VOOR SAUS:
250 ml kippenbouillon
3 e tomatenketchup
1+1/2 t maizena
1/4 t peper
1+1/2 e sojasaus
1+1/4 t gemberpoeder
1 t s
Bereiding
VOOR FOO YONG HAI: 1. Bak lente-ui, selderij en champignons 3 min. en meng van vuur de krab of garnalen of gevlokte Pilchards erdoor.
2. Roer ei los met zout en peper en bak in de hete boter er een omelet van.
3. Als omelet bijna gaar is de vulling van krab, garnalen of Pilchards mengsel op helft van omelet doen en de andere helft eroverheen flappen.
4. Serveer met saus. VOOR SAUS: 1. Breng bouillon met zout, peper, sojasaus, tomatenketchup en suiker aan kook en bind met maizena.
2. Doe saus over omelet.
Foo Yong Hai Met Saus is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Foeyonghai met ham
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Foeyonghai met mihoen
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Callaloo met foo-foo
Bekijk recept
Foo Yong Hai
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept