Open blik tonijn, leeg inhoud in een schaaltje. (evt laten uitleggen - naar smaak.) Doe er de Creme fraiche bij, en de geperste knoflooktenen. Naar smaak (flink wat) koriander hakken en doorroeren. Evt mooie lente ui in fijne ringetjes toevoegen. Flink wat (zwarte) peper malen en erdoorroeren Het moet natuurlijk niet enkel naar peper smaken, maar het mag wel ietsje pittig zijn. Naar smaak 1 a twee eetlepels citroensap toevoegen. Is het mengsel nog wat stug en kan het iets meer soepelheid gebruiken dan nog evenzoveel olijfolie. (Hangt af of je het blik hebt laten uitlekken.) Indien VULLING: Men roostere de puntpaprika′s boven het gas op een rooster. Ontvellen, zaadlijsten verwijderen. Aan een kant opensnijden!! Het groene steeltje laten zitten. Schep het mengsel erin en vouw dicht. (Hoef niet perso heel netjes want zit toch in ovenschaal - gaat meer om het idee) Leg in een ovenschaal en laat het opwarmen (niet koken) ca 10 minuten. (Erg lekker)