Kip-kerrieragout

4
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kip bestrooien met zout en peper en in olie bruin bakken. Daarna uit pan scheppen. In zelfde pan de boter smelten, de appel- en uisnippers en kerriepoeder fruiten. De bloem toevoegen en in kleine scheutjes onder voortdurend roeren de bouillon erbij schenken. De saus even laten doorkoken, dan de stukjes kip erbij doen en de room toevoegen. Eventueel nog wat zout en/of peper toevoegen.

Kip-kerrieragout is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kipkerrieragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige Kip-kerrieragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfs-kerrieragout
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Kip-kerrieragout Met Ananas En Cocos
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept