Tonijn Met Ansjovis En Olijven

4
0-10 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olijfolie. Voeg de ansjovis en knoflook toe en bak dit zachtjes gedurende 2 minuten. Leg de plakken tonijn erbij en bak elke kant 3 minuten. Schep de vis uit de pan op een warme schaal. Voeg de kappertjes bij het bakvet en giet de witte wijn erbij. Laat de saus ietwat inkoken. Voeg wat peper toe en roer de peterselie erdoor. Serveer de vis met plakken citroen met daarop de gehakte olijven.

Tonijn Met Ansjovis En Olijven is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept