Artisjokbodems Met Amandelsaus Uit Sicilie

4
0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maal de amandelen fijn in de keukenmachine. Rasp de ui en hak de ansjovis heel fijn. - Verhit wat olie in een pan en fruit de ui even aan. Pers het teentje knoflook erboven uit. Bak de ansjovis even mee. Roer de amandelen en bouillon erdoor. Laat de saus circa 15 minuten zachtjes koken tot deze dik en romig is. Pers de citroen uit. Klop het sap, de azijn, suiker en de rest van de olie erdoor. Voeg zout en peper naar smaak toe. Laat de saus afkoelen. Snijd de augurkjes tot waaiertjes. - Leg de artisjokbodems op de bordjes. Schenk de saus erover en strooi de kappertjes erover. Garneer met de augurkwaaiertjes.

Artisjokbodems Met Amandelsaus Uit Sicilie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rundvlees à la caponata Siciliana
2 uur-
Bekijk recept
Appelcake Uit Sicilie
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Appelcake Uit Sicilie
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Couscous Met Vis (Sicilie)
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van kreeft met artisjok
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Slaatje van zalm en artisjokken
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjoksalade met grote garnalen
1u10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Geroosterde artisjok
35 min- Bijgerecht
Bekijk recept