Garnalen In Kerriesaus Uit Peru

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de olie heet in een koekepan en bak de garnalen 5 minuten aan beide kanten. Draai de vlam lager en voeg de geperste knoflook, rode peper, ui, zout, kerrie en tomaat toe en laat dit 10 minuten sudderen. Bestrooi het gerecht voor het serveren met peterselie of selderijblaadjes.

Garnalen In Kerriesaus Uit Peru is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pachamanca uit de Andes in Peru
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocoladekrokantjes met eendenlever
Snack
Bekijk recept
Roodbaars Uit Peru
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Peru: Rijstkroketten
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept