Saro Supa, Vissoep

6
0-10 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de visbouillon, tomaten, suiker, zout, peper en olijfolie in een stevige soeppot. Breng het aan de kook en laat 5 minuten op een flink vuur doorkoken. Draai het vuur lager en laat de soep nog 30 minuten zachtjes koken. Voeg de rijst toe en laat nog 15 minuten goed doorkoken. Roer het citroensap en de peterselie erdoor en dien onmiddellijk op. In heel Oost-Europa en het Midden-Oosten geeft men de voorkeur aan enigszins zurige soep. Vaak wordt dan ook yoghurt toegevoegd. Lekker verfris- send.

Saro Supa, Vissoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Saro supa
Bekijk recept