Ajam Pangang

5
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Uien en kip in stukjes snijden, de rest uitgezonderd de atjar tjampoer, mengen in een kom. Kip goudbruin bakken, uien toevoegen. Als uien glazig zijn geworden het mengsel toevoegen, ongeveer 15 minuten laten smoren, hierna de atjar tjampoer toevoegen en warm laten worden.

Ajam Pangang is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische babi pangang met worteltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi pangang express
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nummer 98: snelle babi pangang
30 min-
Bekijk recept
Koolvis met babi pangangsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Balinese kip (ajam Oka) van Bibian van Bokhovens
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige kalkoen met rijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige Indische kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soto ajam
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept