De Originele Schnitzel

4
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de schnitzels met zout en peper. Klop in een diep bord het ei los met 1 eetlepel water en het citroensap. Schep op een plat bord enige eetlepels paneermeel. Wentel de schnitzels eerst door het ei en vervolgens door het paneermeel (zorg voor een mooie gave laag paneermeel). Verhit 60 gram boter in een grote koekepan en bak de schnitzels op een matig hoog vuur aan beide kanten bruin. Draai het vuur laag en bak het vlees zachtjes gaar in 3 tot 4 minuten per kant. Leg op elke schnitzel een schijfje citroen met daarop een plakje ei en een ansjovisrolletje en strooi nog wat kappertjes over het geheel.

De Originele Schnitzel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Manoffee
1 uur-
Bekijk recept