Zeevruchtensla

4
0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng in een grote steelpan minstens
  • 18 l water aan de kook. Voeg een scheutje olie een schep zout toe. Kook de pasta 8 tot 12 minuten tot hij net gaar is. Laten uitlekken, afspoelen met koud water en opnieuw laten uitlekken.
  • 2 Verdeel de sla over de coupes. Meng in een bokaal de gekookte pasta met de garnalen, zeeslakken en haring. Doe dit voorzichtig.
  • 3 Meng in een andere kom de tomatenpuree, mayonaise, chilipoeder en citroensap. Schep dit bij het pastamengsel en verdeel
  • 4 Schep de zeevruchtencocktail over de sla. Laten afkoelen in de koelkast.

Zeevruchtensla is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zeevruchtensla Met Gember-limoendressing
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Zeevruchtensla Met Gember-limoendressing
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept