Laat de olie heet worden in een soeppot of pan en fruit de ui en knoflook tot ze mooi bruin zijn. Haal de knoflook eruit. Voeg de tomatensaus, visbouillon, erwten, mais, aardappelen, zout, chilipoeder en marjolein (of oregano) toe. Breng het aan het sudderen en laat het 20 minuten zacht koken. Klop de roomkaas of kwark tot ze zacht is en doe ze steeds roerend beetje bij beetje bij de soep. Doe er al roerend de melk bij, breng het zacht aan de kook en voeg de garnalen toe. Laat het 3 minuten sudderen en neem dan de pot of pan van het vuur. Roer geleidelijk 2 koppen hete soep bij de losgeklopte eieren. Giet het eimengsel terug in de soep en laat die al roerend op laag vuur opnieuw heet worden. DE SOEP MAG NIET MEER KOKEN!!!! (Anders gaan de eieren schiften). Leg een stuk gebakken visfilet in elke soepkom en schep de soep over de vis.
Chupe De Camerones (garnalensoep Uit Peru) is een recept van Smulweb.nl