Zoek
GEKRUIDE VARKENSOESTERS OF HAMLAPPEN
4
20-30 min -
Smulweb.nl
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
8 varkensoesters van 75 g per stuk of 600 g hamlappen in 8 stukken verdeeld
worcestersaus
8 e bloem
peper
zout
60 g boter of margarine
250 g zeer fijn gesneden uien
4 e komijnzaad
1/2 e mosterd
250 ml witte wijn
2 e tomatenke
Bereiding
1
Besprenkel vlees met worcestersaus en vrijf het goed in het vlees.
2
Meng zout en peper met bloem en wentel de oesters erdoor.
3
Bak oesters vlucht mooi van kleur in boter en haal uit pan.
4
Voeg op laag vuur de komijn en uien toe aan braadvet en fruit uien tot goudgeel.
5
Doe de mosterd, wijn en ketchup nu erbij.
6
Voeg weer het vlees eraan toe en laat voor twintig minuten stoven tot vlees zacht en gaar is.
7
Ranschik oesters op serveerschaal en meng verder wat water bij in pan en meng goed.
8
Verdeel beetje jus over oesters en geeft de rest van de jus erbij in jusschaaltje.
GEKRUIDE VARKENSOESTERS OF HAMLAPPEN is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Korma vlees met korianderrijst
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle goulash
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wrap met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipkebabs met tapenade
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenkip met aardappelpartjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept