ROERGEBAKKEN BOSPEEN MET SESAMZAAD

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil peentjes en verdeel de dikker peentjes in het lente. Laat aan elke peen een stukje groen zitten.
  • 2 Snijd lente uitjes diagonaal in schuine plakken van vijf centimeter lang.
  • 3 Verwarm olie in pan en roerbak peentjes op hoog vuur voor drie tot vier minuten lang.
  • 4 Voeg lente uitjes en knoflook toe en bak verder mee voor vier minuten.
  • 5 Voeg appelstroop toe en maak op smaak met zout en peper.
  • 6 Bak even door tot alle ingredienten goed vermengd is in smaak.
  • 7 Doen gerecht in serveerschaal en garneer met geroosterd sesamzaadjes.

ROERGEBAKKEN BOSPEEN MET SESAMZAAD is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Spruitjes met ham
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept