Zoek
ROERGEBAKKEN BOSPEEN MET SESAMZAAD
4
20-30 min -
Smulweb.nl
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 bos bospeen - 4 lente uitjes - 2 e zonnebloem olie - 1 teentje knoflook
geperst - 1 e appelstroom - zout - peper - 1 e geroosterd sesamzaad Bereidingswijze 1. Schil peentjes en verdeel de dikker peentjes in het lente. Laat aan elke peen een stukje groen zitten. 2. Snijd lente uitjes diagonaal in schuine plakken van vijf centimeter lang. 3. Verwarm olie in pan en roerbak peentjes op hoog vuur voor drie tot vier minuten lang. 4. Voeg lente uitjes en knoflook toe en bak verder mee voor vier minuten. 5. Voeg appelstroop toe en maak op smaak met zout en peper. 6. Bak even door tot alle ingredienten goed vermengd is in smaak. 7. Doen gerecht in serveerschaal en garneer met geroosterd sesamzaa
Bereiding
1
Schil peentjes en verdeel de dikker peentjes in het lente. Laat aan elke peen een stukje groen zitten.
2
Snijd lente uitjes diagonaal in schuine plakken van vijf centimeter lang.
3
Verwarm olie in pan en roerbak peentjes op hoog vuur voor drie tot vier minuten lang.
4
Voeg lente uitjes en knoflook toe en bak verder mee voor vier minuten.
5
Voeg appelstroop toe en maak op smaak met zout en peper.
6
Bak even door tot alle ingredienten goed vermengd is in smaak.
7
Doen gerecht in serveerschaal en garneer met geroosterd sesamzaadjes.
ROERGEBAKKEN BOSPEEN MET SESAMZAAD is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Griekse pastei
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Spruitjes met ham
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept