Kook de visfilets in het water met peterselie, het laurierblad en wat zout en peper in ca. 7min. gaar. Laat de vis uitlekken en verdeel hem daarna in kleine stukjes. Zeef het vocht en houd dit apart. Verhit de boter in een pan en fruit hierin de kleingesneden ui met de kerrie ca. 3 min. Roer de bloem erdoor. Voeg onder voortdurend roeren beetje bij beetje het kookvocht van de vis toe tot een gladde saus is ontstaan. Laat de saus op laag vuur ca. 5 min. zachtjesdoorkoken. Roer de stukjes vis door de saus en breng alles op smaak met wat zout en peper. Beboter een ovenvaste schaal en doe de visragout in de schaal. Schep de aardappelpuree op de ragout en bestrooi het gerecht met het paneermeel. Leg hier en daar een klontje boter. Bak het gerecht ca. 25 min. in een op
200.C voorverwarmde oven tot zich een mooi bruin korstje heeft gevormd.Geef hierbij een salade met komkommer en tomaten.