Visschotel India

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de visfilets in het water met peterselie, het laurierblad en wat zout en peper in ca. 7min. gaar. Laat de vis uitlekken en verdeel hem daarna in kleine stukjes. Zeef het vocht en houd dit apart. Verhit de boter in een pan en fruit hierin de kleingesneden ui met de kerrie ca. 3 min. Roer de bloem erdoor. Voeg onder voortdurend roeren beetje bij beetje het kookvocht van de vis toe tot een gladde saus is ontstaan. Laat de saus op laag vuur ca. 5 min. zachtjesdoorkoken. Roer de stukjes vis door de saus en breng alles op smaak met wat zout en peper. Beboter een ovenvaste schaal en doe de visragout in de schaal. Schep de aardappelpuree op de ragout en bestrooi het gerecht met het paneermeel. Leg hier en daar een klontje boter. Bak het gerecht ca. 25 min. in een op

200.C voorverwarmde oven tot zich een mooi bruin korstje heeft gevormd.Geef hierbij een salade met komkommer en tomaten.

Visschotel India is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kormaschotel uit India
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiaas vispakketje met yoghurt en kokos
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
India:Khichadi
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viscurry (India)
30-60 min -
Bekijk recept

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse ovenschotel met victoriabaars
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschotel met muntcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane visschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept