Verwijder de zaadlijsten uit de peper, en hak peper heel fijn. Verhit de wok, doe er 2 El. olie in. Laat de olie goed heet worden. Roerbak de ui, peper en knoflook in 1 min. Snijd de gare kipfilet in dunne reepjes en roerbak ze op hoog vuur goudbruin. Voeg wortel, bosui en paprika toe. Roerbak 2 minuten. Voeg de tauge toe en roer de sesamolie erdoor. Haal de pan van het vuur en laat het mengsel afkoelen. Snijd elk filodeegblad in 5 korte repen. Leg een beetje vulling aan een uiteinde, vouw de lange kanten naar binnen en rol het deeg daarna op. Maak de zijkanten dicht en bestrijk de loempia′s met eiwit. Zet ze ONAFGEDEKT 15 min. in de koelkast voordat je gaat bakken. Veeg de wok schoon met keukenpapier. Verhit hem en doe de overgebleven olie erin. Frituur de loempia′ s in porties knapperig en goudbruin als de plantaardige olie goed heet is. Laat dan de loempia ′s uitlekken op keukenpapier.