Meloen Met Port En Amandelspijsvulling

6
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Prik meloen vlees in met een vork en besprenkel met citroensap en port.
  • 2 Meng hazelnoten door amandelspijs. Vul elk helft van meloentjes met een zesde deel van deze mengsel.
  • 3 Leg meloen helften elk op een stuk aluminiumfolie van dertig bij dertig centimeter en vouw folie dicht om meloen.
  • 4 Tot gebruik in koelkast bewaren. EN VERDER:
  • 5 Meloen pakjes tien minuten in hete oven of BBQ plaatsen.
  • 6 Vouw meloen pakjes open en garneer met munt of citroenmelisse.

Meloen Met Port En Amandelspijsvulling is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Watermeloen met kaas en munt
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meloenvla met gember
10 min Nagerecht
Bekijk recept