Pilav

5
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de kipfiltet in kleine stukjes * bestrooi ze met de paprikapoeder, het zout en de peper * zet een braadpan op het vuur met klontje boter erin en laat dit smelten en bruin worden * bak de kip mooi bruin en gaar * doe de eetlepels ketjap erin evenals de tomatenpuree (indien je de uien gebruikt deze er nu ook in doen, wel klein gesneden natuurlijk) * doe een scheutje water erbij en gooi het sap van de perzikken er volledig bij (gaat indikken) * kook ondertussen de rijst en laat de doperwten warm worden * snijd de perzikken in kleine stukjes * als de rijst en de doperwtjes klaar zijn de perzikken toevoegen aan het kipmengsel en goed door elkaar mengen * Serveer de pilav (= kipmengsel) de rijst en de erwtjes apart Het lekkerst is om alles te mengen op je bord (tenminste vinden wij!) maar naast elkaar is het ook prima te eten!

Pilav is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tomatenpilav met kruidige kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept
Quinoa pilav met chipolataworstje
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pilav met groentjes, rozijnen en stukjes Quorn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tomatenpilav met kruidige kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept
Quinoa pilav met chipolataworstje
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pilav met groentjes, rozijnen en stukjes Quorn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept