Pasta Met Vers Fruit En Slagroom

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de lasagne vellen met 2 tegelijk in een groote pan al dente. Doe een beetje olie in het water om te voorkomen dat de vellen aan elkaar plakken. Laat ze uitlekken en spoel ze voorzichtig af met koud water. Snijd elk vel in de breedte in drieeen. Dep de vellen droog met een theedoek.
  • 2 Vul een middelgroote pan met wat olie. Verhit de olie tot hij matig heet is en frituur de lasagnevellen een voor een goudbruin en krokant. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
  • 3 Klop de slagroom stijf. Leg de gefrituurde lasagnevellen op een bord. Schep er wat slagroom, fruit en passievruchtenpulp op. Bestrooi met wat poedersuiker. Leg er nog een laagje op en eindig met een lasagnevelletje. Bestuif het gebak met poedersuiker. Serveer direckt.

Pasta Met Vers Fruit En Slagroom is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Meloenvla met gember
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetruffeltaart
45 min
Bekijk recept
Cranachan - Slagroom met havervlokken en frambozen
Nagerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept