Koude Rosbiefschotel Met Tartaarsaus

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vermeng de mayonaise met zure room.
  • 2 Roer er de augurken, tuinkruiden, kappertjes en eieren door.
  • 3 Breng saus op smaak met peper en selderijzout en voeg als nodig een scheutje kappertjesvocht aan toe voor goede dikte van saus.
  • 4 Snijd vlees in dunne plakken.
  • 5 Leg rosbief op een schaal in een vorm van een waaier en garneer geheel met partjes tomaat en peterselie.

Koude Rosbiefschotel Met Tartaarsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Grappige hardgekookte eieren met tartaarsaus
Snack
Bekijk recept
Mosselbrochettes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Forel met tartaar van zuring en salade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmburgers
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koude tomatensoufflé
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude komkommersoep
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude aardappel-preisoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude bramensoep
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept