Gevulde Tomaat Met Champignons En Geitenkaas

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd van de bolle kant van de tomaten een kapje af en hol de tomaten uit. Hak de champignons fijn.Pel en snipper de ui. Verhit de olie in de koekenpan en fruit de ui heel even aan. Schep de champignons er door en bak deze al omscheppende tot het vocht verdampt is. Breng het op smaak met citroensap en peper. Laat het champignonmengsel iets afkoelen. Verkruimel de geitenkaas.Snijd de olijven in plakjes. Schep de geitenkaas, olijven en provencaalse kruiden door het champignonmengsel. Vul de tomaten met het mengsel. Leg de tomaten ieder in een ingeolied alufolievel en vouw de vellen dicht. Leg de tomaten op de barbeque en grill ze ongeveer 25 minuten.

Gevulde Tomaat Met Champignons En Geitenkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept