Romige Bloemkoolsoep Met Zalm

2
20-30 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Fruit de ui in een beetje olie totdat deze bruin begint te kleuren.
- Voeg de bouillonpoeder met een half liter water toe. - Voeg de bloemkool toe en kook de bloemkool in 10 a 15 minuten gaar. - Pureer de soep in een blender, persoonlijk vind ik het lekker als er nog stukjes in de soep zitten. - snij intussen de zalm in stukjes. - Vul de soep aan tot 6 dl. - Warm de soep weer op en doe de roomkaas en de zalm erbij. - De soep moet warm zijn, maar hoeft niet meer te koken.

Romige Bloemkoolsoep Met Zalm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept