PASTEIJES MET CHAMPIGNONRAGOUT

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak champignons schoon met keukenpapier en snij grote champignons in vieren. (liefs kleine champignons gehalveerd)
  • 2 Bak spekjes in droge pan even uit.
  • 3 Voeg de ui en champignons erbij en laat voor 3 min. even verder bakken.
  • 4 Voeg de creme fraiche en bouillon toe en laat op hoog vuur inkoken tot een dikker saus ontstaan.(bijna ragout dikte, zo 8 min.)
  • 5 Verwarm de pasteibakjes in 5 min. bij 200*C.
  • 6 Voeg de cayennepeper, de worcestersaus, kaas en peterselie aan de ragout toe en verhit goed door.
  • 7 Verdeel champignons ragout over de vier bakjes en graneer met gehakte peterselie.

PASTEIJES MET CHAMPIGNONRAGOUT is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gevuld brood met champignonragout
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignonragout met groene asperges
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip-champignonragout met rijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignonragout
10-20 min -
Bekijk recept