Zoek
Varkenskarbonade Op De Kolen
8
20-30 min -
Smulweb.nl
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1+1/2 kg haaskarbonade van elk 2.5cm dik
1 t szetjoeaanse peper grof gemalen
1 t komijnpoeder
2+1/2 vol t zout
4 e olie gegeurd met sinaasappelschil (dit maak jij door sinaasappel schil in olie aan te fruiten)
1/2 t vijfkruidenpoeder
1 t madras medium pittig (kerrie soort)
1/2 t droge tijm
1 e
Bereiding
1
Meng kruiden met olie en meng goed met karbonade.
2
Laat karbonade 3 uur marineren.
3
Rooster ze op de kolen voor 4 min. aan beiden kanten(niet te droog) - verdeel sinaasappel-olie over karbonade en serveer direct.
Varkenskarbonade Op De Kolen is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Chinesekoolsoep met kip
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte tofu met naan en muhammara
25 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Taart met gehakt en Chinese kool
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Banaan met chocolade en rum
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Varkenskarbonade Met Honing
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Varkenskarbonade
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
VARKENSKARBONADE MET PIKANTE SAUS
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskarbonade Met Honing En Mosterd
10-20 min -
Bijgerecht
Bekijk recept