Lamrugfilet In Een Kooljasje

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Boter in een braadpan verwarmen. Lamsvlees daarin krachtig aanbraden en op zij zetten. Van de kool de groene bladeren afhalen, in kokend water met wat zout blancheren, uit laten lekken. De koolbladeren in een duppele laag uitspreiden. De inhoud van de braadworst met de pinda′s mengen. De lamsfilet met dit mengsel bestrijken, op de koolbladeren leggen, stevig erin wikkelen en met keukengaren omwikkelen en vastbinden. Opnieuw de rollade in een braadpan krachtig aanbraden. De braadpan in een voorverwarmde oven (175 graden) zetten en ca. 10 min. laten bakken. Het vlees daarna 5 min laten rusten. In plakken snijden. Voor de saus: Creme fraaiste door het braadvocht roeren in laten koken met zout, peper en suiker op smaak brengen. Bij het vlees serveren.

Lamrugfilet In Een Kooljasje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker