Ramequin Met Roquefort

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de korsten van de boterhammen en de plakken kaas.
  • 2 Bestrijk de bodem en het onderste deel van de wand van de ovenschaal met margarine.
  • 3 Schuif het rooster in het midden van de oven en verwarm die voor.
  • 4 Leg de helft van de boterhammen in de ovenschaal en bestrijk ze dun met mosterd.
  • 5 Verdeel hierover de plakken kaas. Dek deze af met de andere boterhammen.
  • 6 Klop de eieren los met de koffiemelk en verbrokkel de Roquefort hierin.
  • 7 Voeg de koriander, peper en het bieslook toe. Meng de ingredienten goed. Giet het mengsel over het brood.
  • 8 Strooi hierover de geraspte kaas met paneermeel. Verdeel de rest van de margarine in kleine blokjes erover.
  • 9 Zet de schaal in de oven tot het gerecht door en door heet en mooi van kleur is. Dien het direkt op.

Ramequin Met Roquefort is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Radijssalade met blauwaderkaas
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Minipizza's met roquefort
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Driehoekjes van selder met roquefort
20 min Snack
Bekijk recept
Eikenbladsalade met kippenlevertjes
20 min
Bekijk recept

Ramequin
20-30 min -
Bekijk recept
*Ramequin*
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ramequin Met Ham
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
*Ramequin*
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept