Aardappelen in de schil koken (eerst goed wassen) aardappelen opzetten met heet water, als het water kookt is de kooktijd ong. 20 min. Afgieten en iets laten afkoelen en meteen de schil eraf pellen. Daarna de aardappelen in plakjes snijden. Eiwitten kloppen. Eierdooiers, melk smeerkaas, gekookte en rauwe ham, peterselie en zout en peper toevoegen.Alles goed mengen. Soufflevorm invetten. Aardappelplakjes en oude kaas in 3 porties verdelen. Een laag aardappelen in de schotel doen en kruiden met zout, peper en oregano. Een derde van het kaasmengsel over de aardappelen gieten.Deze lagen 2 keer herhalen. Als laatste paneermeel, geraspte kaas en vlokjes boter over de aardappelschotel strooien. In de oven op 200 graden C. 30 minuten bakken.
Boliviaanse Aardappelen is een recept van Smulweb.nl