Pittige Krab-Kerstbroodjes In Filodeeg.

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal de krab uit het blik en laat hem goed uitlekken. Haal het kraakbeen eruit en doe het door elkaar. Haal de zaadjes uit het pepertje en snijd hem in flinterdunne plakjes. Smelt de boter zachtjes. Doe de krab in een schaal en voeg de pepertjes,het zout,creme fraiche en een scheutje chilisaus toe en meng het door elkaar.Zet het een half uurtje in de koelkast. Leg 4 plakjes deeg neer en bestrijk ze met de gesmolten boter. Pak nog 4 deegplakjes en leg die erop en bestrijk ze ook met boter. Verdeel de krab in vieren en vorm een ovaal bolletje. Leg het bolletje op het deeg en vouw het dicht.Druk het goed aan. Bak ze ong. 20 min. in de oven tot ze goudgeel zijn.

Pittige Krab-Kerstbroodjes In Filodeeg. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegetarische wontons
50 min Snack
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Wontondriehoekjes
35 min Snack
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept