Hongaarse Chocoladeflensjes

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de vulling door room, suiker en rum aan de kook te brengen. Voeg hazelnoten, rozijnen en geraspte sinaasappelschil toe. Verwarm de vulling heel zachtjes. Maak de chocoladesaus door de chocolade te smelten in de melk en de room.Roer er een gladde saus van, voeg de rum toe en daarna een voor een de eidooiers. De saus mag niet koken. Schep vervolgens op ieder flensje 1 el vulling. Vouw het flensje in vieren zodat er driehoekjes ontstaan. Leg de flensjes op een schaal en giet de warme chocoladesaus erover.

Hongaarse Chocoladeflensjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

chocoladeflensjes met mangoijs
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hongaarse Chocoladeflensjes
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Chocoladeflensjes Met Hazelnotenroom
20-30 min -
Bekijk recept
Hongaarse Chocoladeflensjes
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept

Gevulde Hongaarse paprikasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse kipgoulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Abrikozen-banaanspringroll met vanille-citroengrassaus
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pasta op Hongaarse wijze
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept