Pappadums Met Komkommer-lemoncurry En Mangochutney

2
0-10 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de pappadums afgedekt met keukenpapier met 2 tegelijk in de magnetron. Laat ze in 50 seconden op vol vermogen knapperig worden. Was de komkommer en snijd het grootste deel in kleine blokjes. Meng de lemoncurry met de Griekse yoghurt en de blokjes komkommer schep dit in een klein schaaltje. Garneer met wat schijfjes komkommer. Schep de mangochutney in een ander klein schaaltje. Doe de pappadums in een mandje of en zet ze met de saussjes op tafel bij een Indiaas currygerecht.

Pappadums Met Komkommer-lemoncurry En Mangochutney is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taartjes met duo van pensen en mangochutney
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in Indiase roerbaksaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Korianderstamppot met pappadums
30 min Bijgerecht
Bekijk recept