After-Eightcake

2
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de boter in een mengkom zacht worden in de magnetron, niet smelten alleen zacht laten worden. De boter met de suiker en de vanillesuiker mixen. Een voor een de eieren toevoegen en goed doormixen tussendoor. Nu in delen de melk en cakemeel erdoorheen mixen tot een glad beslag ontstaat, dan nog zeker 5 minuten doormixen. Cacaopoeder (ongeveer 4 el, het is een beetje gokken) toevoegen en doormixen totdat het beslag egaal gekleurd is. Dan 2 tl pepermunt aroma door het beslag mixen. Giet het beslag in de cakevorm en strijk de bovenkant glad. Breek de sticks in stukjes van 4 cm en steek deze in het beslag op zo′n manier dat ze er niet meer bovenuit steken. Steek ongeveer twee van deze stukjes per plakje in de cake. Tijdens het rijzen van de cake vallen de sticks weg in het beslag. Bak de cake ongeveer 1 uur in de oven bij 160 graden Celsius. Laat de cake afkoelen en keer hem om op een schaal. Smelt de chcolade au bain marie en giet deze over de cake uit en strijk glad. De cake kan aangesneden worden als de chocolade hard geworden is. MMMMmmmmm

After-Eightcake is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

After-Eightcake
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
After-Eightcake
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept