Oven voorverwarmen op 200 ?C. Bakplaat invetten. Plakjes bladerdeeg op aanrecht uitspreiden en in ca. 10 minuten laten ontdooien. Intussen in kom amandelspijs fijnprakken. Citroensap erdoor roeren. In kommetje ei loskloppen. Aanrecht bestuiven met 1 eetlepel bloem. 5 Plakjes bladerdeeg naast elkaar in lange reep leggen (dakpansgewijs 1 1/2 cm over elkaar). Randen bestrijken met ei en goed vastdrukken. Dit tweemaal herhalen. Amandelspijs en jam erover verdelen, daarbij ca. 2 cm van randen vrijlaten. Randen en uiteinden bestrijken met ei. Repen bladerdeeg in lengte tot rol dichtvouwen en daarbij randen goed dichtdrukken. BladerdeegrolIen in lengte naast elkaar leggen en er een vlecht van vouwen. Vlecht op bakplaat tot cirkel vormen. Uiteinden in elkaar vlechten en tegen elkaar aandrukken. Bovenkant bestrijken met rest van ei. Suiker en geschaafde amandelen erover verdelen en goed aandrukken. In midden van oven wienerbrood in ca. 35 minuten goudbruin en gaar laten worden. Laten afkoelen en in 10 stukken snijden .