Gruyere-Hampopovers

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Warm de oven voor op 200 gr C. Vet de bakjes van twee 12-stuks broodjesbakplaten allemaal zorgvuldig in met boter of olie. Meng in een keukenmachine of in een blender de eieren, bloem en melk tot een zeer glad beslag. Roer dan de uien, ham en kaas erdoor. Giet het beslag in de ingevette bakjes en schuif de bakplaten in de hete oven. Bak ze 15 - 20 minuten tot ze mooi gerezen, bruin en stevig zijn. Maak de popovers met een mes in de bakjes los en wip ze eruit. Serveer ze gloeiend heet.

Gruyere-Hampopovers is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Klassieke aardappelgratin met gruyère
70 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Romige gruyère-spruitenpot met gerookte zalm
15 min-
Bekijk recept
Uiensoep met bladerdeegdakje
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Reuben sandwich
15 min Lunchgerecht
Bekijk recept