1 Meng de bakpoeder, met de bloem en zeef die in een schaal. Voeg de peper, zout, en de patatkruiden toe. Even doorroeren. Apart zetten.
2 Mix met een garde in een andere schaal de eieren met de kwark.
3 Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius / gas stand
5
4 laat de tonijn en de groenten uitlekken in een vergiet.
5 Snijd de kaas in kleine blokjes.
6 Schep het meelmengsel met een lepel door het eimengsel en roer tot het samenhangt. Het deeg is iets aan de droge kant op dit moment, maar u moet geen vocht toevoegen.
7 Voeg de groenten de tonijn en de kaas toe. Roer het met de lepel goed door. Het deeg wordt hierdoor weer wat smeuiger. Roer echter niet te lang!
8 Vet de muffinvormpjes in. Doe in elk bakje een flinke eetlepel van het beslag.
9 Bak het geheel in ca. 25 minuten goudbruin en gaar.
Muffins Met Kaas En Tonijn is een recept van Smulweb.nl