Zoek
Balkenbrij
Langer dan 2 uur -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
Varkensvlees(wij gebruiken platterib)
rommelkruid
gem kruidnagelen
boullonblokken,water,boekweitmeel(reform) ong700gr. Hulpmiddelen Grote pan stevige houten lepel
aardewerk schaal Hulpmiddelen - Grote pan stevige houten lepel
aardewerk schaal Voorbereiding Pan met 3liter water aan de kook brengen als het water kookt ±
700gr.
pl rib er in doenen alle andere ingredië
nten NIET de bloem ,
alles±
2 uur zachtjes j
laten koken dan de bloem erdoor roeren beetje bij beetjetot je een 2e
persoon nodig hebt,en je bang bent dat de houten lepel het begeefd
did moet gebeuren met de pan op het vuur,vuur laag!!!
daarna alles overdoen in de aardewerkenschaal(rö
mertopf)
en af laten koelen Bereidingswijze Als het goed koud is geworden in pakken snijden van ong.1cm dik
eninBOTERbakkendie goed warm is.Als je de onderxijde bruin ziet worden omdraaien en nog even die zijde laten bruin worden
lekker op bruin brood
smakelijk. Bron
Bereiding
Als het goed koud is geworden in pakken snijden van ong.1cm dik eninBOTERbakkendie goed warm is.Als je de onderxijde bruin ziet worden omdraaien en nog even die zijde laten bruin worden lekker op bruin brood smakelijk.
Balkenbrij is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Balkenbrij
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Brabantse Balkenbrij
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Balkenbrij
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Balkenbrij
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept
Balkenbrij
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Brabantse Balkenbrij
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Balkenbrij
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Balkenbrij
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept