Soezendeeg

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat water en boter koken. Neem van het vuur en roer er de bloem door. Breng het deeg terug op het vuur en blijf roeren tot het deed een bol vormt die niet meer aan de bodem kleeft. Neem terug van het vuur en klop er een voor een de hele eieren door. Dit gaat uitstekend met de elektrische klopper. Afhankelijk van de dikte van de eieren en van het vochtopslorpend vermogen van de bloem zal men het vierde ei niet. half, of helemaal moeten toevoegen.

Soezendeeg is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Stap-voor-stap soezen bakken
15 min Gebak
Bekijk recept
soezendeeg
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Eieren In Soezendeeg
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Stap-voor-stap soezen bakken
15 min Gebak
Bekijk recept
soezendeeg
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Eieren In Soezendeeg
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept