Rosbief In Kruidig Bladerdeeg

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de combimagnetron voor op 225?C. Klop het ei los en bestrijk hiermee het bladerdeeg. Leg het vlees in een ovenvaste schaal en zet hem in de oven. Schakel de magnetron in op ca. 300 Watt en braad het vlees, onafgedekt ca. 10 minuten. Laat het vlees ca. 10 minuten rusten, alvorens het aan te snijden.

Rosbief In Kruidig Bladerdeeg is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept