Laat voor 4 personen 2 zakjes panklare spinazie in een wok in 2 eetlepels hete olijfolie in ca. 5 min. slinken.> Schep er 3 bosuitjes in ringetjes en 1 duobakje hamreepjes door.> Verwarm intussen de pannenkoeken op vol vermogen 2 1/2 min. in de magnetron.> Verkruimel de zachte geitenkaas, meng er de zure room door en bestrijk de pannenkoeken hiermee.> Verdeel de spinazie over 4 pannenkoeken en stapel deze op een platte schaal.> Leg de laatste pannenkoek erop met daarboven geitenkaas en laat de pannenkoekentaart onder de hete grill in ca. 3 min. iets kleuren
Pannenkoekentaart Met Spinazie is een recept van Smulweb.nl
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)