Roer de bloem door het mengsel in de pan. Voeg de tomaten, de courgette, het ui/champignonmengsel, de oregano en wat zout (naar smaak) toe en laat alles samen 4 a 5 minuten zachtjes koken. Verwarm de oven voor op 200?C en vet een rechthoekige ovenschaal in. Roer de slagroom door de saus en proef of er nog zout en/of peper bij moet. De saus mag niet te dikzijn. Schep afwisselend een laagje saus, lasagneplakken en kaas in de schaal en eindig met een laagjesaus en kaas. Druk met een spatel op de bovenkant, zodat de lasagneplakken aan 2 kanten de saus goed raken. Giet zonodig nog wat water of melk op de bovenste laag. Schuif de schaal 30/35 minuten in het midden van de voorverwarmde oven, tot de bovenkant goudbruin is. Prik er dan met een vork in, om te controleren of de lasagneplakken gaar zijn.
Lasagne Met Courgette is een recept van Smulweb.nl