Rodekool Met Cassis En Kaneel

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in stukjes. Pel de ui, steek de kruidnagels erin. Breng in een kleine pan de rodekool met 1 dl water, de cassissiroop, de ui, het laurierblad, de appel, de kaneel en wat zout aan de kook. Laat de kool ca. 25 minuten zachtjes koken. Verwijder de ui en het laurierblad. Roer de maizena glad met wat water en bind hiermee al roerende het vocht van de rodekool. Voeg naar smaak zout en eventueel cassissiroop toe.

Rodekool Met Cassis En Kaneel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept