Monchoutaart

0
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

21 bastognekoeken fijnraspen, de boter er goed doorheen mengen, over de bodem van de vorm verdelen en 30 minuten in de koelkast zetten met folie erover. Roer de monchou en de suiker met een vork goed door elkaar. Snij de ananas in stukjes. Doe het sap van de ananas met het citroensap in een pan, en laat het warm worden. Klop de slagroom stijf, en meng het met de monchou met suiker en de ananas. Laat de gelatine 5 minuten weken in ruim water, knijp het uit en los het op in het ananas-citroensap. Laat het sap afkoelen. Roer het sap door het monchou-slagroom-ananas-mengsel, verdeel dit over de bastogne-bodem en zet het minstens 2 uur in de koelkast.

Monchoutaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Monchoutaart met roomboter
145 min- Nagerecht
Bekijk recept
MonChoutaart van Jacolien
20 min Gebak
Bekijk recept
Mini monchoutaart
30 min + 3 uur wachten -
Bekijk recept
Monchoutaart met appel en kaneel
30 min Gebak
Bekijk recept

Monchoutaart met roomboter
145 min- Nagerecht
Bekijk recept
MonChoutaart van Jacolien
20 min Gebak
Bekijk recept
Mini monchoutaart
30 min + 3 uur wachten -
Bekijk recept
Monchoutaart met appel en kaneel
30 min Gebak
Bekijk recept