Vanilletoetje Met Rumrozijnen

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de rum aan de kook en schep de rozijnen erdoor.Laat de rozijnen 15 min wellen.Berein de pudding met de melk volgens gebruiksaanwijzing en zet hem 5 min in de koelkast.Roer de rozijnen erdoor,schenk de pudding in 4 coupes en laat minimaal 10 min in de koelkast opstijven.Spuit een mooie toef slagroom erop en garneer met de vlokken.

Vanilletoetje Met Rumrozijnen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

appelcake met rumrozijnen en citroenslagroom
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Thee-ijs Met Rumrozijnen
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Ananas-kokoscake Met Rumrozijnen
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Schwabische appeltaart
95 min Nagerecht
Bekijk recept

Vanilletoetje met appel
0 min
Bekijk recept
Tiramisu
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tiramisu
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept