Italie: Paddestoelensoep

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De olijfolie verhitten en hierin de ui en de bleekselderij fruiten. Het knoflookteentje erboven uitpersen. De warme vleesbouillon erbij schenken, de stukjes tomaat toevoegen. Kruiden met 1/2 tl tijm, peper en zout. Zonder deksel 20 minuten laten pruttelen.De paddestoelenplakjes door de soep roeren en in 10 minuten op matig vuur gaar laten worden. De bieslook fijnknippen. De sneetjes stokbrood roosteren en over 4 soepborden verdelen. De soep op smaak afmaken en over het brood schenken. Bestrooien met tijm, bieslook en de parmezaanse kaas.

Italie: Paddestoelensoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Paddestoelensoep
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Paddestoelensoep met mihoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paddestoelensoep met bamboescheuten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Crema Con Funghi Porcini (paddestoelensoep)
20-30 min -
Bekijk recept

Sardines met paprika's (Italië)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italie:Saffraan-Risotto Met Vis En Venkel
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italie: Uiensoep
10-20 min -
Bekijk recept
Italie:Risotto Met Chorizo En Radicchio
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept