Italiaanse Kippensoep

6
Langer dan 2 uur -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bouillon trekken van kip, laurier, peper en zout, knoflook en de uiteinden van de lenteui. Regelmatig even afschuimen. Kip na ongveer twee uur uit de pan nemen en laten afkoelen. Uiteinden van de lenteui, laurier en knoflook verwijderen. Tortellini gaar koken in de bouillon. Ondertussen paprika in kleine stukjes snijden, champignons in plakjes en kruiden fijhakken. Paprika en champignons even kort mee laten koken. Kip ontvellen en ontbotten. Kip in kleine stukjes snijden en weer terugdoen in de bouillon. Bonen en mais toevoegen. Alles even goed doorwarmen en als laatste de fijngehakte kruiden toevoegen. Evt. nog wat blokjes kippenboullon toevoegen.

Italiaanse Kippensoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetzure kip uit de braadzak
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise tomaten-kippensoep
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stap-voor-stap kippensoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Snelle kippensoep
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept