Artusi's Cacciucco, Vissoep

4
20-30 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snipper de ui en smoor deze met de hele tenen knoflook en de peterselie. Voeg dan de tomaten (in stukken gesneden) toe en breng dit mengsel op smaak met peper en zout.Wanneer de tomaten in een soort prutje veranderen voeg je een scheutje azijn toe. Ik gebruik of witte of rode, als de azijn maar zacht is. Nog enkele minuutjes koken en haal dan de knoflooktenen eruit en zeef het vocht. Zet het gezeefde vocht nu weer op het vuur en voeg de in stukken gesneden vissoorten toe: poon, mul, kabeljauw enzovoort. Wanneer de vis gaar is voeg je een scheut lekkere olijolie toe.

Artusi's Cacciucco, Vissoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

LAMSBOUT NAAR PELLEGRINO ARTUSI
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Hamlapjes of kalfshaas met kippelevertjes)
Bekijk recept