Venkel-vissoep Met Schelpjesmacaroni

4
20-30 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snipper de venkel (bewaar het groen, verwijder de harde kern). Smelt de boter, roer de bloem erdoor en laat het mengsel 1 minuut pruttelen. Roer er in delen 1/2 liter water bij en breng het steeds aan de kook. Voeg visbouillon van 1/2 liter water en de visfond of 1 liter water en de bouillontabletten toe en breng de soep aan de kook. Voeg de wijn, de melk, de venkel en de pasta toe en laat de soep 15 minuten zachtjes koken. Snijd de visfilet in stukjes en voeg die na 10 minuten met de garnalen en de mosselen toe. Breng de soep met zout en peper op smaak en strooi er tot slot het venkelgroen over. Schenk voor de liefhebbers een scheutje Pernod in de borden. Lekker met geroosterd brood.

Venkel-vissoep Met Schelpjesmacaroni is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Schelpjes met bleekselderij-tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjesmacaroni Met Tonijn-Kerriesaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes-macaroni Met Courgette
20-30 min -
Bekijk recept
Viscurry
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept