Zuppa Di Pesce Siciliana

4
10-20 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spoel de vis onder stromend koud water. Snijd de filets in kleine stukken. Maak de stukken droog met keukenpapier. Verhit de olie in een grote pan met dikke bodem. Laat de uien er 3 minuten in fruiten. Schep daarna de vis er door en voeg na 2 minuten knoflook en bleekselderij toe. Schep alles enkele malen voorzichtig om. Schenk er 1 liter kokend water bij. Voeg daarna de wijn en gezeefde tomaten toe. Schep alles eenmaal voorzichtig om. Voeg de laurierblaadjes toe. Houd alles 10 minuten tegen de kook aan, Voeg naar smaak zout en peper toe. Verwijder de laurierblaadjes

Zuppa Di Pesce Siciliana is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pittige mosselen met Siciliaanse saus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cassata Siciliana
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Cassata siciliana
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Rundvlees à la caponata Siciliana
2 uur-
Bekijk recept

Vissoep (zuppa di pesce)
35 min
Bekijk recept
Zuppa di asparagi verdi (groene aspergesoep)
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Zuppa tricolore
30 min-
Bekijk recept
Zuppa di romanesco con grissini (romanescosoep met een soepstengel)
30 min-
Bekijk recept