Stracciatella

4
10-20 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Korstjes van het brood snijden, brood verkruimelen en met de kaas vermengen. Eieren schuimig kloppen en brood-kaasmengsel langzaam toevoegen. Op smaak brengen met zout, peper en nootmuskaat. De bouillon flink laten koken. Het eimengsel langzaam erin laten lopen, deksel op de pan leggen en op een klein vuur alles 5 minuten laten trekken. Pan van het vuur nemen. De bouillon met een garde flink kloppen, waardoor de gestolde ei-kaas massa in vlokjes wordt verdeeld. De bouillon met eivlokjes in verwarmde soepkoppen scheppen en heet serveren.

Stracciatella is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gekleurde ijswafel
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Belgische wafels met ijs
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Stracciatellataart met espressosaus
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzik-stracciatella panna cotta
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Gekleurde ijswafel
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Belgische wafels met ijs
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Stracciatellataart met espressosaus
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzik-stracciatella panna cotta
20 min Nagerecht
Bekijk recept