Lsan Dial Begri Maa Duaz Hmer (Marokko)

6
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De tong in zeer heet, maar niet kokend water een kwartier pocheren. Eruit nemen, ontvellen en in blokjes van 2 cm snijden. In een pan de boter smelten en de blokjes tong hierin licht aanbakken. De knoflook fijnhakken en kort meebakken. Afblussen met een liter water. Korianderpoeder, komijn, paprikapoeder, cayennepeper en zout naar smaak toevoegen. Gaar laten worden in 1 - 1? uur, tot de blokjes tong zacht aanvoelen. Als laatste de azijn toevoegen. De saus in laten koken. Warm serveren.

Lsan Dial Begri Maa Duaz Hmer (Marokko) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Filodeegdriehoekjes met witte kaas (Marokko)
40 min Snack
Bekijk recept
Marokkaanse couscous met kalkoen en chutney
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groentetajine recept
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vissteaks uit Marokko
0 min
Bekijk recept

Lsan Dial Begri Maa Duaz Hmer Rundertong In Rode Saus
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept