Gehaktballen Met Satesaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de rijst volgen de gebruiks aanwijzing. Verkruimel het beschuit. Meng het gehakt met zout, ei, beschuit en sambal naar smaak. Maak ballen van het gehakt (hou ze klein om ze sneller te kunnen bakken). Smelt de boter in een (koeke)pan en bak de ballen in ca 15 minuten gaar en bruin. Kook de sperziebonen in weinig water gaar gaar koken. Op smaak brengen met zout. Satesaus in een pannetje al roerend opwarmen (niet koken). Gehaktballen serveren met rijst, sperziebonen en satesaus.

Gehaktballen Met Satesaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische nasi met satésaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenbrochettes met satésaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sperziebonen met spek en satésaus
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampibrochette met satésaus
35 min Snack
Bekijk recept

Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode bieten en appel met pruimenjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbal met jus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept