Kook de aardappelen met schil beetgaar, giet ze af en laat ze even apart staan. Maak de kruidenmix voor het jasje door de basterdsuiker, paneermeel, knoflook, cayennepeper, rozemarijn en tijm in de keukenmachine in 30 seconden fijn te malen. Snijd de beetgare aardappelen in vieren. Snijd de uien doormidden en daarna in halve ringen. Bak de spekjes uit in een koekenpan en voeg hier de aardappelen en uienringen aan toe. Bak dit in tien minuten mooi bruin. Bak de entrecotes in wat olie en boter om en om mooi bruin en wentel ze daarna door het kruidenmengsel. Leg ze in een ovenschaal en laat ze even rusten. Doe de entrecotes ongeveer vijf minuten in een voorverwarmde oven op 180? graden. Voeg paprikapoeder, azijn, peper en zout aan de kwark toe en meng dit tot een tot een mooie dressing. Maak met een schepje hiervan de veldsla aan. Maak een spiegel van de kwarkdressing op een bord. Leg daarop de gebakken aardappelen en wat salade. Plaats vervolgens de in plakjes gesneden entrecote er boven op. Garneren met een takje rozemarijn en wat kaaskrullen.
Gegrilde Entrecote Met Een Kruidenjasje is een recept van Smulweb.nl